torsdag 25 september 2014

Boktips 3Det här är en av de bästa böcker jag har läst, den är intressant och rolig fast jag redan känner till en hel del av det som berättas. Det finns minst en annan bok som ger mig mer som tränare. Denna bok är dock mest intressant! Den startar i Skottland och man får höra om vägen mot England. Många skotska tränare är framgångsrika och kanske förstår man varför då man läser boken.

Sir Alex Ferguson är nöjd då spelare visar lojalitet och disciplin. Många interna gräl har förekommit genom åren. Ingen spelare kunde bli större än klubben och han berättar bl.a. om Ronaldo och Beckham i boken.

Beckham var en av många som försökte bli större än klubben och större än tränaren. Det spelar ingen roll om man håller på Manchester United eller inte, den bok kan man gärna läsa. Jag har inte läst riktigt hela boken än trots att jag har ägt den i över två månader. Jag läser den då jag har lugn och ro så att jag kan njuta av varje sida och försöka ta till mig något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar