fredag 19 september 2014

Se 49 minuter division 3 fotboll

För att testa lite lät jag ett gäng juniorer ta min filmkamera då vi spelade match i division 3 nyligen. Det är väldigt tunga matcher att se på om man bara tar råmaterialet och börjar titta. Jag har klippt båda halvlekarna och tagit bort all "död tid". Jag har komprimerat filmerna innan de lades upp så kvalitén är sämre än vanligt. Bollen är ur spel väldigt mycket under en seniormatch kan jag säga. Inkast, målsparkar, skador och diskussioner mellan domare och spelare tar upp en hel del tid. Den aktiva tiden är lite längre på riktigt än i dessa klipp, för jag har även klippt bort korta delar som blev dåligt filmade. Efter att ha upplevt en division 3 match har man nog en ganska bra bild av vad som skedde i matchen. Juniormatcher och matcher på hög nivå finns det ofta mer att se närmare på. Tror inte jag såg något i just den här matchen som överraskade mig. Mina lagkamrater har sett första halvleken och var väl inte speciellt överraskade över något annat än hur många felpass de hade :)Första halvleken är 29.12 minuter

http://www.dailymotion.com/video/x25gc8i_first-half-fck-vir_sport

Andra halvleken är 23.32 minuter

http://www.dailymotion.com/video/x2697ov_second-half-fck-vir_sport

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar