fredag 3 oktober 2014

Hattrick av Welbeck

Danny Welbeck har hittat målet på riktigt nu. Mot ett Galatasaray som såg ovaligt klent ut gjorde han hattrick! Hans lägen var helt bra och det mesta handlade om att få in bollen i hörnet. Arsenal spelade helt bra men framförallt var Galatasaray svaga denna gång. De hängde inte riktigt med och fansen blev arga efter 2-0 målet. Fansen kastade in flera bengaler på gräsmattan och lagkaptenen Sneijder fick jogga till hörnet och försöka lugna ner situationen. Det är en dålig gest av de turkiska fansen att kasta in brinnande bengaler på plan. De borde kunna visa sitt missnöje på andra sätt. Men visst är det helt förståeligt att de är arga. Om man reser till London mitt i veckan skall nog ens favoritlag kunna spela lite bättre.

Båda Madridlagen vann

Atletico Madrid vann 1-0 över Juventus som gärna hade tagit en poäng på bortaplan. Real Madrid hade vissa problem med Ludogorets som gjorde mål vid bakstolpen på en hörna till 1-0 redan efter sex minuter. Fem minuter senare fixade Ronaldo fram en straff som han själv missade. Ronaldo kvitterade i minut 25 och sedan dröjde det ända till 77:nde minuten innan Benzema gjorde mål. Bulgarerna fick se sig besegrade med 1-2 men att de hade en poäng på gång mot Real Madrid glömmer de säkert inte i första taget.Ronaldo var inblandad i det mesta som vanligt. (Bild från goal.com)
Suarez saknas verkligen i Liverpool
Basel slog Liverpool med 1-0 och hade 57% bollinnehav. Liverpool släppte in många mål ifjol, defensiven har blivit något bättre denna höst medan målskyttet fortfarande haltar utan Suarez. Balotelli har inte levererat tillräckligt än, kan man lugnt påstå.


Rosenberg sänkte Olympiakos
Malmös storstjärna Markus Rosenberg gjorde två mål mot Olympiacos. Nån minut innan halvtid satte han sitt första mål och det viktiga i denna match var att Malmö höll nollan. I minut 82 gjorde Rosenberg 2-0 och Malmöfansen jublade som aldrig förr. Trevligt med lite svensk framgång i Champions League.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar