fredag 17 oktober 2014

Fotbollslördag

Manchester City möter Tottenham denna lördag kl.14.45 finsk tid. Tottenham har inte visat upp något denna höst som visar att de skulle kunna rubba Man City. Efter ett landslagsuppehåll är det svårt att veta vilka spelare som startar. Hur det än blir med elvorna gissar jag på 3-0 eller 4-1 åt Man City.

Arsenal med mängder av skador tar sig an Hull. Walcott är inte i spelskick för Premier League men deltar i en U-21 match under helgen istället (på fredagkväll var det väl). De som skall stiga fram är åtminstone Welbeck, Cazorla, och Wilshere. Om Arteta är i skick att starta får vi se men Oxlade-Chamberlain borde vara en av startspelarna också.

Crystal Palace har hemmamatch mot Chelsea. Det skall till ett under om någon stoppar Chelsea just nu. Efter ett landslagsuppehåll vet man aldrig vad som sker och Crystal Palace har iallafall en liten chans att rubba ligaledarna på hemmaplan. QPR möter Liverpool på söndag och West Bromvich möter Man United hemma på måndag. Everton-Aston Villa kan bli en jämn match på lördag också.

I Österbotten finns det många intressanta matcher att se både "live" utomhus och hemma i de varma tv-sofforna. Själv skall jag se Premier League på någon sportbar i Umeå. Månadens fråga är för övrigt "Följer du med Premier League" och i skrivande stund är det väldigt jämnt bland rösterna.

En bild från riksdagshuset förra helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar