torsdag 30 oktober 2014

Läger i Vörå om tre veckor


Video från Peses fotbollsskolas läger 2013.

Peses fotbollsskola är ett av många projekt som jag håller igång. I nio år har spelare från olika byar i Korsholm fått extra träning på sommarlovsmorgnarna. Ifjol tog jag med de äldre spelarna på läger till Vörå. Om tre veckor ordnas läger för två "åldersgrupper" i Vörå och det går ännu att få en plats på lägret. Ifjol var lägrets tema "spelplats i olika lagdelar". I år är temat mångsidighet.

Spelare i åldern 9-11 år är på läger (fredag till lördag) 21-22.11. Årets tema är mångsidighet och därför sker det många olika saker under lägret. Fotboll på konstgräs, simning, filmkväll och futsal turnering är höjdpunkterna för den yngre gruppen. Det ryms ännu deltagare i den här gruppen.

Den äldre gruppen som består av högstadieelever har läger (lördag till söndag) 22-23.11. Spelarna tränar fem timmar på konstgräs, en timme i vatten, en och en halvtimme innefotboll. Dessutom blir det några föreläsningar och Arsenal-Manchester United i direktsänding på teve. Den här gruppen har kvar några ströplatser ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar