fredag 24 oktober 2014

Liverpool sänktes redan i första halvlek

I onsdagens Champions League gjorde Real Madrid det som förväntades av laget och tog tre poäng. Liverpool var som väntat ganska chanslösa och alla mål kom redan innan halvtid. Ronaldo gjorde ett mål och Benzema gjorde två mål så slutresultatet blev 3-0. Real Madrid flyttade bollen väldigt snabbt och vem som helst hade haft svårt att hänga med. Grattis åt de som prickade in givmilda 1.85 i odds på Real Madrid ;)

Arsenals spel duger inte

Anderlecht var nära att ta tre poäng av Arsenal och hade chans att göra mer än ett mål. De ledde iallafall 1-0 men Arsenal gjorde mål i minut 89 och i minut 91. Gibbs och Podolski gjorde mål från straffområdet. Arsenal kan inte gömma sig bakom sina 10 skador och laget måste börja spela bättre omedelbart. Walcott är tillbaka i spel senast om en vecka men möjligen redan i helgen. Han har varit skadad i nio månader. Arsenal har överlägset dyraste biljetterna i England och har inte en tillräcklig bredd i backlinjen. Laget får mycket kritik just nu och är bland de sämsta i England på hörnor. Arsene Wenger är ifrågasatt igen. Vi får återkomma i ämnet.

Barcelona vann

Ajax hade inte mycket att hämta  på Camp Nou där Barcelona vann 3-1. Galatasarays dåliga resultat fortsatte med 0-4 mot Dortmund på hemmaplan. PSG slog APOEL med ett sent mål av Cavani. Zlatan är saknad i PSG men kanske kommer tillbaka i spel snart. Hans skada är den värst i hans karriär hittills, så lite har han varit skadad under alla dessa år. Chelsea vann med 6-0 hemma över Maribor. Med Costa skadad gjorde Remy mål och när Remy skadade sig kom Drogba in och gjorde mål. Ingen alltför dålig bredd och Hazard tryckte in två mål i slutet av matchen också.

Lehkosuo måste hitta sätt att anfalla i Europa League.
HJK chanslösa igen

Torino hade inga större problem med HJK igår. Eftersom HJK backade hem djupt var det bara en tidsfråga innan italienarna skulle spräcka nollan. Första gången det skedde blåstes de av för en felaktig offside men kort efter kunde Molinaro göra 1-0 med 10 minuter kvar av första halvlek. Ett defensivt HJK släppte in 2-0 i minut 58 då Amauri fick in bollen. Det är förståeligt att HJK spelar defensivt men nu fick man inte mycket till stånd alls fast Torino hade en trebackslinje. Detta var väl tredje raka förlusten och laget bjuder inte på något sevärt åt sina finska fans just nu. I förra ligaomgången då HJK mötte VPS blev det 1-1. Öppningselvan igår var 100% ny jämfört med VPS-matchen.