fredag 7 november 2014

CSKA vann över City

Wernbloom är inte trevlig att möta på plan
Min rapport från onsdagen råkade bli raderad. Sammanfattar lite nu. Wernbloom och Eremenkos CSKA vann 2-1 borta mot Man City. Man City fick två utvisningar och Wernbloom skulle ha fått sitt andra gula kort i andra halvlek men domaren gav det åt fel spelare. Yaya Toure som hade kvitterat på en tuff frispark buffade Eremenko i huvudet då han blev lite stängd och efter det åkte han ut. CSKA som hade tagit ledningen efter bara någon minut satte 2-1 innan utvisningarna kom. Bra jobb av CSKA. Då Wernblooms tränare ifjol frågade vilken mittfältare som är jobbigast att möta svarade Wernbloom Eremenko och nu är de alltså i samma klubb.

Bayern fick inte till något målkalas denna gång men vann 2-0 mot Roma och hade kontroll på matchen. Då Gervinho hoppade in skapade han en dubbelchans som Neuer räddade. Världsklassagerande av Neuer där. Chelsea spelade 1-1 med Maribor och Barcelona var bättre än Ajax och vann med 2-0.

Imorgon spelas Liverpool-Chelsea och det kommer en "inför" rapport om det någon timme innan kick off imorgon.