måndag 10 november 2014

Swansea starkt på gång

I ett regnigt Wales spelades det match igår och Arsenal inga poäng alls med sig. Swansea försvarade ganska bra och har Fabianski som sista utpost. Arsenal tog ledningen då Welbeck fick en fin boll av Cazorla som sedan spelades snett bakåt till Sanchez som gjorde mål. Det var en knapp halvtimme kvar då Arsenal tog ledningen. Swansea fick en frispark då Gibbs fällde Barrow. Sigurdsson fick på en drömträff och bollen satt i krysset. Några minuter senare i minut 78 nickade Gomis in kvitteringen. Monreal var klart sämre i en nickduell och då blev det 2-1 åt hemmalaget. Arsenal hade 10 hörnor men vet fortfarande inte hur de skall skapa chanser på hörnor. Annars var det en jämn match med ett par lägen att göra mål för bägge lag. Swansea ligger nu en poäng före Arsenal i tabellen.

Stoke skrällde

Tottenham besegrades på hemmaplan av Stoke. Stoke ledde 2-0 efter mål av bl.a. Bojan Krkic. Tottenham gjorde ett tröstmål men fick också en sen utvisning. Seb Larsson gav ledningen åt Sunderland med ett mål men Everton kom ikapp med ett straffmål av Baines. Newcastle slog West Bomwich med 2-0 på bortaplan. Tabellen är intressant å så vis att Arsenal, Liverpool och Manchester United inte hör till topp-5 efter 11 omgångar. Läget i tabellen lär ändra så småningom men nu blir det landslagsuppehåll och paus i ligorna.