tisdag 2 december 2014

Premier League två dagar i rad nu och vilka spelare och tränare är bäst?

Det är aldrig för sent att komma i form. Denna video är kanske inte direkt något specifikt för fotbollsspelare, men vem som helst kan börja med dylik träning om man vill. Den här sortens träning är också ett bra bevis på att man kan komma i form hemma bara man har viljan. Man behöver inte vara med i någon förening och man behöver inte ha ett gymkort för att bli vältränad. Däremot är det väldigt individuellt vad olika människor behöver för att faktiskt träna.Vem är bäst?


Ballon d´Or är aktuellt just nu och 23 spelare manliga spelare har blivit till tre. Manuel Neuer är en helt fantastisk målvakt. Han är garanterat en av de bästa genom tiderna på sin plats. Konkurrensen om Ballon d´Or är däremot för stor för att han skall vinna pokalen trots VM-guldet. Ronaldo är alltid Ronaldo och i mina ögon är han den mest kompletta spelaren fotboll har skådat. Han har tränat upp alla sina egenskaper och är t.o.m. jättebra på att nicka bollen och hans spänst är imponerande. Att han dessutom dribblar med snabb fart, skjuter hårt och snyggt samt öser in mål från yttermittfältet gör att han är överlägsen i mina ögon. Portugals landslag är som bäst då Ronaldo är med. Messi är en enormt skicklig anfallare som passar bra in i Barcelonas spel och laget är klart sämre utan honom. Han kan dribbla bort flera backar i gången och göra fina mål. Dock har han inte varit alltför bra i Argentinas landslag någonsin ännu. 

Löw och Ronaldo.
Fansen världen över skulle rösta fram Ronaldo vilken dag som helst om de fick säga sitt. I de gallupar jag har sett på så här långt har Messi under 20% av rösterna, Neuer cirka 25% och Ronaldo 55%. Ronaldo har allt en fotbollsspelare kan ha och dessutom har han stilen och självförtroendet utanför plan medan Messi verkar mer som en skolpojke. I fansens ögon är fotboll mer än det man gör på plan med bollen även om Ronaldo vore ganska klar etta även där. Nu är det inte fansen som röstar utan tränarna så man vet aldrig vad som sker. Men jag skulle lätt satsa en hundralapp på Ronaldo utan att tveka.

För kvinnornas del står det mellan Nadine Kessler från Tyskland, Abby Wambach från USA och Marta från Brasilien. Damtränarna är tyska Kellermann och Meinert samt japanska Sasaki. Herrtränarnas pris lär vinnas av Joachim Löw som tog Tyskland till VM guld medan Ancelotti och Simeone kommer på plats två och tre.

Ikväll spelas det Premier League!

England - Premier League
21:45Burnley? - ?Newcastle United
21:45Leicester City? - ?Liverpool
21:45Manchester United? - ?Stoke City
21:45Swansea City? - ?Queens Park Rangers
22:00Crystal Palace? - ?Aston Villa
22:00West Bromwich Albion? - ?West Ham United

Office i Vasa visar det mesta som vanligt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar