torsdag 4 december 2014

Skicka in tips på evenemang!

En julklapp till fotbollskulturen, idrotten och hälsan

Många fotbollslag börjar snart spela träningsmatcher igen. ALLA som vill får skicka sina matchtips åt mig till peter_siegfrids(at)hotmail.com, ni fixar mejladressen med ett @ i mitten så fungerar det. Man kan även skicka in matchtipsen via Facebook eller lägga in dem som kommentar här på sidan. 
Även andra evenemang som har med idrott och hälsa att göra kan läggas in här på sidan.


Alla matcher och evenemang är intressanta på sitt sätt.
Alla har chansen - så ta den!

Meningen är att ALLA som vill skall få berätta att de har match eller dylikt och om man berättar kort varför matchen eller evenemanget kan vara intressant så lockar det säkert fler åskådare. Flickor-9 är lika viktiga som pojkar-15 eller ett ligalag då det gäller detta tema. Allas texter kommer att läggas upp bara man skickar information. Man får vara anonym om man vill.


I framtiden är det bäst om matcher som är på kommande läggs upp här på sidan på söndagkväll eller på måndag så att man ser hela veckans matchutbud på en gång. Mer information om det senare. Fotbollsfabrikens lokala matchbevakning pågår till största del i Vasatrakten och i Österbotten, men även andra får så klart skicka information om sina matcher. Denna sida har läsare från över 10 länder i världen och från alla städer i svenskfinland. Två exempel på matcher denna vecka:

1. Nu på söndag 7.12 kl.14.00 spelar VPS match mot VIFK i Fennia Arena i Vasa. Det är B-juniorerna från stadens två största föreningar som möts. Alltid lika intressant att se hurudana spelare det finns i dessa lag.

2. Imorgon 5.12 spelas en A-juniormatch i Seinäjoki där SJK möter VIFK kl.18.00. Lagen har knappast tänkt så mycket på nästa säsong ännu men det är alltid intressant att se var lagen befinner sig för tillfället.

Dessa två matcher spelas på riktigt fast de beskrevs som "exempel".

Vasas fotbollsfolk funderar varför det är så lite publik på matcherna?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar