tisdag 27 januari 2015

Capital one cup och träningsmotivation

Chelsea spelar just nu mot Liverpool i Capital One cup. Bägge lagen använder sina största stjärnor. Chelsea föll ur en cup och tar itu med en ny cup nu direkt. Intressant då Mourinho kommenterade FA Cup äventyret med att det är fotboll och att det är fantastiskt. Chelsea slogs ut med 2-4 trots en 2-0 ledning. Mourinho är expert på att ta bort fokus från saker då han vill. Faktum är att han försökte vinna matchen och att han floppade rejält tillsammans med sina superstjärnor. Underkänt betyg där!

Hur blir jag i form enklast?

Många tränar extra hårt i januari för att förbränna julmat och för att få en bra start på det nya året. Efter mina senaste uppdateringar har några bett om hjälp med träning och kost. Jag är inte bättre på att ge råd nu bara för att jag har höjt min form kan jag säga. Jag var minst lika bra då jag var som mest skadedrabbad för två år sedan. Man kan ha en fystränare som är överviktig, som ändå vet och lär ut saker mycket bättre än en vältränad person. Det som många som kontaktar mig inte förstår är att de själva måste ha en stark inre vilja för att få en bättre livsstil. Folk söker enkla vägar, det finns inga enkla vägar till en bra form men det finns olika vägar. Det viktigaste är att hitta en metod som passar en själv och som man kan leva med. De knep jag har använt fungerar kanske inte på en annan person, men den kan istället sköta något annat bättre. Jag tränar mycket och sköter inte kosten alltför bra alltid. En annan kan sköta kosten bra och träna mindre för att uppnå sina mål. Bilden här under kanske inspirerar er att träna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar