lördag 10 januari 2015

Dagens matcher i Premier League

Dagens matcher i Premier League bjöd inte på något finlir. Liverpool gjorde ett konstigt turmål med två tunnlar i rad mot Sunderland och vann 1-0 borta. Två stolpträffar kunde ha gett fler mål och segern var inte direkt hotad. Markovic blev matchvinnare. Lukaku var nära att göra mål ett par gånger mot Manchester City men istället var det Fernandinho som med stort flyt fick nicka in en boll som dök upp i luften. Everton kom ikapp genom Naismith och matchen slutade 1-1. I kvällens sena tevematch gick Tottenham upp i ledning mot Crystal Palace utan att imponera. Harry Kane gjorde målet. Crystal Palace fick en straff då Tottenhamspelarna var onödigt aggressiva i straffområdet och glidtacklade. Gayle satte in straffen och med 10 minuter kvar sänkte puncheon Tottenham som åka hem utan poäng! Chelsea leder ligan med två poäng efter att ha slagit Newcastle hemma med 2-0. Oscar och Costa gjorde sina mål lågt till vänster.

Två spännande matcher imorgon

Imorgon hoppas vi på mer underhållande fotboll på teve då Arsenal tar emot Stoke kl.15.30. Arsenal med 4-1-4-1 lär spela med Szczesny, Debuchy-Mertesacker-Koscielny-Gibbs, Flamini, Oxlade-Chamberlain-Rosicky-Cazorla-Sanchez, Giroud. I Stoke hittar vi både Krkic och Crouch i anfallet. För Arsenals del gäller det att vinna och ta sig förbi Tottenham i tabellen.

Kl.18 blir det full fart då Man United möter Southampton. Southampton är i bra form och United har tappat en del poäng på sistone. Kan bli en riktigt intressant och jämn match. Elvor:
line-ups :
 David De Gea
 Fraser Forster
 Phil Jones
 Nathaniel Clyne
 Jonny Evans
 Jose Miguel Fonte
 Chris Smalling
 Toby Alderweireld
 Angel Di Maria
 Ryan Bertrand
 Juan Mata
 Morgan Schneiderlin
 Wayne Rooney
 Steven Davis
 Michael Carrick
 Victor Wanyama
 Antonio Valencia
 Shane Long
 Radamel Falcao
 Dusan Tadic
 Robin van Persie
 Graziano Pelle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar