fredag 30 januari 2015

Ett pass med Polarloopen

Polars bluetoothpulsband kopplas automatiskt till Polarloopen på handleden.
Man får bra fakta för prisvärda grejer. Köp era pulsklockor vid Sportia-Intersport!

För snart en vecka sedan använde jag en löpmaskin för att jobba med puls. Då jag hade cirka 12,5 km/h som fart hölls pulsen på 157 i medeltal. Jag kämpade på i över 23 minuter med den pulsen. Jag använde 1,5 i lutning vilket skall få känslan att vara densamma som då man löper utomhus. Det svärtade området syns alltså i tabellen där under. Hela träningspasset med uppvärmning och nedjoggning blev 45min med 138 i medelpuls som man ser där uppe. Att "plåga" sig med en puls på t.ex. 157 kan kännas bra en viss tid men det är riktigt tungt att göra det uppemot en halvtimme eller längre för en ovan löpare som jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar