söndag 15 mars 2015

Premier League resultat

Arsenal gjorde tre snygga mål mot West Ham igår. Varje mål bestod av många passningar och West Ham spelarna såg ut att inte hänga med alls. Walcott var pigg i sin första match från start på ett tag. Han missade dock tre bra lägen och blev utbytt. Tålamod är vad han behöver nu bara. Ramsey har hittat formen efter skada och gjorde 1+1. Walcotts tid kommer också än i vår. Giroud med 1+1 var också strålande. Han har gjort 11+3 i hans 18 ligamatcher denna säsong. Flamini satte sista målet i tom bur från närhåll. Arsenal har haft 21 olika målskyttar totalt om man räknar alla tävlingsmatcher denna säsong och det är mest av alla engelska lag.

Lukaku gjorde 1+1 då Everton vann Newcastle med 3-0.
Chelsea fick se ett starkt Southampton första halvlek idag. Trots att Costa hade nickat in 1-0 fick man vara nöjda med 1-1 i halvtid. Chelsea tog dock över i andra halvlek och borde ha vunnit. En bra målvakt var en av orsakerna till att det blev kryss. Tottenham var helt under isen och släppte in tre mål mot Man United i första halvlek, matchen slutade 3-0. Fellaini gjorde mål på en genomskärare först, sedan blev det ett hörnmål av Carrick innan Rooney stal bollen och dribblade igenom centralt och satte tredje målet. Inga mål på inlägg av Man United denna gång heller, något som är intressant att fundera över eftersom laget har slagit mycket inlägg denna säsong.

Burnley chockade Man City genom att vinna 1-0 igår och nu är City endast en poäng före Arsenal i tabellen. Chelsea har sex poäng mer och en match mindre spelad än Man City. Här under en titt på Premier Leagues målbörs. Tabellen är lånad från http://www.skytteligor.se/premier-league