torsdag 16 april 2015

Champions League veckan är färdigspelad

PSG utan Zlatan fick se sig besegrade med 3-1 hemma mot Barcelona. Suarez-Messi-Neymar blev för mycket igårkväll där bland annat Luiz hade en dålig kväll på jobbet. Nu krävs det tre mål på Camp Nou i returen med Zlatan på plan. Suarez gjorde två mål och Neymar ett. Messi assisterade och spelade bra, han behövde inte göra några mål denna gång. Suarez båda mål och speciellt det andra var riktigt snyggt. Han är het!

Porto chockade Bayern och vann 3-1. De om har följt Bayern vet att de är överlägsna i ligan men att de inte har samma glöd som den här tiden ifjol. Sju av spelarna tog VM guld efter att ha vunnit Champions League. Det är svårt att vara 100% taggad efter en sådan säsong. Såklart ger de säkert sitt yttersta men någonstans kan det finnas något som bromsar spelarna mentalt.

Tisdagens matcher var halvtråkiga med ett mållöst Madridderby och endast ett straffmål för Juventus mot Monaco. Hemmalagen försvarar lite väl mycket i och med mål på bortaplansregeln. Risker undviks så långt det är möjligt. Lag kan bli onödigt defensiva hemma vilket hemmafansen knappast gillar om de vill se sitt lag göra mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar