lördag 11 april 2015

Premier League, Fantasy och VIFK-Kraft

Svara på månadens fråga till höger. Spelar du fotboll eller inte denna säsong?

Dagens matcher, söndagens matcher och måndagens match

Idag är det lördag och dags för massor med matcher i Premier League. Flera lag har mycket att spela för, det går att förbättra placeringar för att drömma om en femte plats om man ser på Swanseas tabelläge. Everton är knappast nöjda med plats 12 där de är nu så de vill också uppåt. Swansea-Everton kan bli en tuff match. Topplagen krigar vidare i jakten på Chelsea och vill såklart ha Champions League platser också. snabb tippning av matcherna ovan: X, 1, 2, X, 1, 2, 2, 2, X, 2.

Även Fantasy närmar sig slutet

I Fantasy Premier League spelet använde jag mitt sista wild card och gjorde sju byten inför denna omgång. Skulle kännas dumt om man glömde helt att använda sitt wild card. Annars är jag inte alltför aktiv i det där spelet. Laget nu:Vasa IFK-Kraft idag

Idag spelas matchen Vasa IFK-Kraft vid Botniahallen kl.12.20. I hallen är det hundmässa så parkerandet kanske behöver ske även vid S-Market på andra sidan vägen. Bägge lagen har många juniorer från de egna leden och fina förstärkningar. Kerho 07 slog Kraft med 2-0 för några dagar sedan och VIFK slog Kiisto med samma siffror. Kan bli en fartfylld match i solskenet där VIFK är klara favoriter. Jag tippar 4-1 som slutresultat, men resultatet beror på byten och hur pass lagen tränar taktiskt inför seriespelet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar