söndag 17 maj 2015

Dagens Premier League

Dagens sportutbud är stort.
Man City krigar om andra platsen med Arsenal och möter just nu Swansea. Ett lag som har en stark defensiv och Fabianski i målet. Man City har ett bra lag på benen. Toure sköt in 1-0 via en försvarare men Swansea har en stor del av spelet. Milner gjorde 2-0 och allt talar väl för City i och med det. Gomez kan dock tänkas göra mål precis som mot Arsenal. Få se om det walesiska hemmalaget får till något överraskande ännu i matchen.

Rooney saknas mot Arsenal

United saknar Rooney, Shaw, Rafael och Carrick. Om deras elva innehåller Falcao är van Persie mittfältare, då kanske Di Maria får vara på bänken. En väntad öppningselva är iallafall:

De Gea; Valencia, Smalling, Jones, Rojo; Mata, Herrera, Blind, Fellaini, di Maria; van Persie

För Arsenals del saknas Debuchy, Arteta, The Ox och Welbeck. Elvan blir väl den samma som på sistone:

Ospina; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla; Ramsey, Özil, Sanchez; Giroud

Matchbilden blir antagligen en sådan att Arsenal har mer bollinnehav och Man United försvarar tätt och kontrar. Något annat skulle vara överraskande även om Wenger normalt kunde tänkas sänka presslinjen på Old Trafford. Lagen mötets nyligen i cupen då Arsenal vann och idag kan det bli en till seger även om laget inte har vunnit borta i ligan på Old Trafford sedan 2006. Oberoende av hur denna match slutar så lär nog Man United komma fjärde i tabellen. Lägre än så kan laget inte hamna efter att Liverpool föll med 1-3 hemma mot Crystal Palace igår.

Sanchez som har gjort 16 mål i ligan kan avgöra ikväll. Rooney som har gjort mest
mål i Man United är skadad och får jaga mål nummer 13 i sista omgången istället.
Wilshere kan starta istället för Ramsey idag, få se! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar