torsdag 11 juni 2015

Betyder många löpta metrar att man gjorde en bra match?

Spelade match i division 3 idag och förlorade 0-1. Om man springer mycket har man gjort en bra match. Eller? Sedan jag kom till uppvärmningen har jag rört mig minst 17 kilometer. Man hinner springa en hel del på uppvärmning plus 90 minuter match. Trots att bollen ofta var ur spel. Det som jag inte fick fram var aggressivitet, vältajmade tacklingar och 100 procentiga spurter. Jag löpte mycket, men i fotboll skall man inte löpa i en orienterares jämna fart. Sista halvtimmen var nog min sämsta i seniorfotboll kanske. Så statistik om antal metrar säger inte alltid så mycket. Min klena insats beror bl.a. på överbelastning och nästa gång jag spelar en match tänker jag vara utvilad då jag dyker upp. Statistik från polarloopen:

Summering

12 timmar 13 minuter aktiv tid som registrerats
32364 antal steg
25.10 km mätt i steg
4277 förbrukade kilokalorier

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar