tisdag 21 juli 2015

Polar loops nya nivå

Polar Loop har nu en ny nivå som heter professionell som är högre än elitnivån som fanns tidigare. Det krävs minst 1,5 timmar hårt jobb för att uppnå det dagliga målet. Min första dag med nya nivån inleddes med ett morgonpass bestående av 2,5 km löpning som uppvärmning och 45 min konditionscirkel plus nedjoggning. Jag använde pulsmätare under det passet. På kvällen tränade jag fotboll i 1,5 timmar och på dagen gick jag en hel del med en kompis i stan plus att jag ledde en fotbollsträning. Med en så aktiv dag nådde jag till slut 238 % av det dagliga målet. Jag rörde mig nästan 20 km igår. Det viktiga med träning är dock inte att göra något en enda dag utan att man rör på sig regelbundet. Här nedanför får ni se vilka hälsoeffekter Polar tyckte att min dag gav.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar