fredag 10 juli 2015

Utepass i naturen

Många har paus i sitt fotbollsspelande nu. Vill man höja sin form eller åtminstone upprätthålla den under pausen kan man testa lite annorlunda träning som man inte gör så ofta. För min egen del blev det idag ett pass med uppvärmningslänk i upp- och nerförsbackar i 15min, styrka utomhus i maskiner och med egna grejer som jag hade med. Det hela avslutades med spurter i uppförsbacke. Att lägga en tung hantel i väskan och att också ha med ett hopprep var absolut nödvändigt för att kunna göra de övningar jag ville. Utomhusmaskiner är helt okej för att höja pulsen och för att ge en viss muskelträning också. Det bästa med att vara ute är den friska luften som höjer humöret.

Hela utepasset gav en medelpuls på 122. Att vara aktiv i över en timme med
många pulshöjningar är positivt och programmet på polarloopen avklarades.
Idag finns det en ännu högre nivå på polarloopen än tidigare, den har jag inte
testa än så jag jobbar på den näst högsta nivån.

Backspurterna var 30 meter uppför i en brant backe. Medelpulsen blev 129 på dem.
Jag vilade ordentligt mellan spurterna så att det "kändes okej" innan jag spurtade.

Vi kan inte alla ha en kropp som Sanchez men vi
kan åtminstone få hälsoeffekter av träning :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar