onsdag 16 september 2015

Champions League bjöd på en del skrällar

En hel del skrällar i första omgången av Champions League blev det som vanligt. Roma klarade 1-1 mot Barcelona på hemmaplan. Roma verkar rätt starkt i år med Szczesny i mål och Dzeko som en av flera duktiga offensiva spelare. Totti, Gervinho och Maicon kom inte in från byte igår ens. Målen gjordes av Suarez och Florenzi.

Dinamo Zagreb fick en bra start mot Arsenal då Oxlade-Chamberlain sprang in en boll i eget mål då han var med och försvarade. Giroud fick två gula kort innan halvtid. Ett hörnmål gav 2-0 och ett mål av en inhoppande Walcott räckte inte till mer än 2-1 åt Zagreb. Arsenal borde starta med bästa elvan även i Champions League, men i väntan på match mot Chelsea på lördag var nu spelare som Walcott, Coquelin och Cech på bänken. Även Chambers brukar spela från start. Arsenals match mot Chelsea spelas kl.14.45 på lördag.

Chelsea vann 4-0 och Baeyern München vann 3-0 igår mot sina enkla motstånd. PSV Eindhoven vann över Man United med 2-1 i tisdags. Ganska häftigt eftersom van Gaal är holländare och Man United just har köpt deras talang Depay. Han gjorde Man Uniteds enda mål i matchen. PSG slog Malmö med 2-0 och var rätt överlägsna på alla sätt. Juventus gav Man City deras första förlust på länge då de på bortaplan vände och vann med 2-1.

Zlatan nöjde sig med en assist mot Malmö.
Då de möts i Malmö lär han göra mål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar