torsdag 26 november 2015

Ännu spännande i CL

Champions League bjöd på både det ena och det andra denna omgång. Malmö blev hårt chockat av PSG som vann 5-0 på bortaplan. Zlatan som gjorde ett mål hade ordnat med storbildsskärm på ett torg i Malmö för en kostnad på cirka 30 000 euro. En fin gest och där var det proppfullt med människor. Matchen var lite tråkig om man hade tänkt sig att MFF skulle ha en chans för det hade de inte. Länk till matchen finns här http://www.footytube.com/video/malmo-ff-psg-nov25-386972

PSV kryssade 1-1 med Man United. Om Man United tar 1p eller mindre i sista matchen mot Wolfsburg så räcker det med seger för PSV för att snuva Man United på en slutspelsplats. Wolfsburg som leder gruppen kan tappa allt i sista omgången också. Det blir intressant att se!

Ronaldo och gänget hade show mot Schaktar och Real ledde 4-0. Slutresultatet blev 4-3 och det var överraskande att de nästan tappade en sådan ledning. Juventus vann 1-0 över Man City och vi får se i sista omgången om Man City skall ta sig till slutspel eller inte.

Ronaldo gjorde 2+2 för sitt Real som
vann nätt och jämt. Om ni inte har sett
hans nya film skall ni göra det. Den är
tyvärr klart sämre än Zlatans film men
ändå innehåller den en del guldkorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar