söndag 13 december 2015

Arsenal leder liganArsenal har en bra vecka bakom sig. Först till slutspel i Champions League efter att ha haft alla odds emot sig efter att ha mött lagen i gruppspelet en gång. Och nu är laget ligaledare i England trots nio skador. Räddningen de senaste veckorna i Premier League när allt inte har klickat är nog att de andra lagen har varit ännu sämre. Men Arsenals försvar verkar stabilt och nu då Ramsey och Flamini har kommit in och tagit ansvar i Sanchez och Coquelins frånvaro så har fansen all rätt att sjunga "top of the league".

Man City vann knappt med 2-1 över Swansea igår. Skadedrabbade Man United förlorade med 2-1 mot Bournemouth igår. Via denna länk kan ni se målen och en del annat:

http://www.footytube.com/video/afc-bournemouth-manchester-united-dec12-390870

Newcastle slog överraskande Tottenham med 2-1 ikväll och Liverpool verkade nöjda med ett kryss mot West brom eftersom de kvitterade i slutet. I målbörsen i Premier League finns Vardy med 14 mål, Lukaku med 12 mål, Mahrez med 10 mål och Giroud med 9 mål. Kane har gjort 8, Agüero och Wijnaldum har 7 mål och Ayew, Barkley, Pelle och Sanchez har gjort sex mål.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar