tisdag 22 december 2015

Arsenal slog Man City

Arsenal imponerade rejält mot Manchester City igår. Bollinnehavet var till Citys fördel medan Londonlaget Arsenal såg till att skapa många chanser och göra två mål redan i första halvlek. Yaya Toure gjorde ett fint mål med 10 minuter kvar och det höll på att bli spännande efter det. Men Arsenal höll ut och vann med 2-1. Kompany såg bedrövad ut på läktaren eftersom Arsenal och Leicester nu har ett litet försprång inför matcherna kring julen. Det spelas tre matcher på en knapp vecka med start 26.12. Länk till matchens höjdpunkter:

Arsenal saknade Sanchez som nu inte är tillbaka innan 10.1. Han hade redan börjat träna löpning med laget men åkte på ett bakslag. Övriga skadade spelare som saknades igårkväll var till exempel Cazorla, Wilshere, Coquelin, Welbeck och Rosicky. Arteta saknades också i gårdagens trupp.

Walcott som var tillbaka från skada sköt in 1-0 med ett mycket