torsdag 19 maj 2016

Nu är det dags igen!

Idag gör jag debut i tävlingssammanhang i fotboll igen. Division 3 är utbytt mot division 6 men det spelar inte så stor roll för mig. Då jag går in på plan vill jag spela en ordentlig fotboll med folk som kan passa bollen och det kan alla i mitt lag. Ser fram emot en match i låg division denna dag. Om jag kommer att spela i någon högre serie ännu denna säsong återstår att se. Här under kan man se vårt div.6 lag möta ett div.4 lag. Vi var förstärkta med 2-3 spelare från div.4 vi också i denna match.

http://www.dailymotion.com/video/x45bhzm_kuffenmatchen_sport

http://www.dailymotion.com/video/x45kkwm_kuffenandrahalvlek_sport

Att spela i div.6 blir inte så enkelt för mig nödvändigtvis. Bara att ta lägre nivå på planer, domare och motståndare i beaktande är rätt krångligt för nån som är van med högre nivå. Folk kan börja spela fult och om domaren klarar av att tillrättavisa spelarna eller inte då är ju en fråga. Skall iallafall bli intressant att spela igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar