måndag 27 juni 2016

Spanien ute ur EM, England på väg ut?


Inatt vann Chile Coåa America genom att slå Argentina 4-2 på straffsparkar. Sanchez valdes till turneringens spelare och Messi skall nu sluta spela i landslaget fast han bara är 29 år gammal.

I EM slog Italien just ut Spanien med 2-0. De Gea skulle inte ha fått ge retur rakt ut på frisparken som kom rakt mot honom. Returen från den frisparken resulterade i matchens avgörande mål av Chiellini. Matchen var rätt tråkig för att vara Spanien-Italien men ett par fina räddningar från målvakterna fick vi se ändå. I minut 91 fick Pelle göra 2-0 på ett inlägg då Spanien redan satsat allt framåt.

Det som talar för Island mot England är att A) Island slår ur underläge B) England har problem med målskyttet och mot Island skulle det behövas en Hazardtyp som gör det lilla extra C) Islands organiserade försvarsspel och kampvilja är bra trumfkort samtidigt som England har pressen på sig och det enda de minns av tidigare turneringar är massor av förlorade strafftävlingar D) Once in a lifetime för Islands spelare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar