söndag 24 juli 2016

Träningsfri semester?

Det här kunde bra vara en fråga här på sidan, tar du en till två veckor ledigt från träning i juli om du har semester? För egen del kan jag svara att visst blir det vissa år. I år blev det en enda halvhård träning i form av länk och lite styrka just i mitten av datumen 10.7-24.7. En cupresa som tränare och en semesterresa privat gjorde att jag var hemma endast 18 timmar och då passade jag på att träna. På resorna gick jag väldigt mycket varje dag, kanske 15000 steg eller något ditåt oftast. Hade dock semester från min Polar Loop också så några exakta värden har jag inte samlat in. Konditionen sticker inte iväg någonstans på två veckor bara man går mycket och nu är det bara att sätta igång med morgonlänkar, fotbollsträningar och lite styrka mellan varven. Man mår naturligtvis bäst då man tränar regelbundet. Gång är också träning förstås så bara man går blir man inte så snabbt otränad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar