onsdag 19 oktober 2016

Duktiga kurskamrater

IFK Mariehamn som går mot guld har åtminstone fyra personer som jag har studerat fotboll med. Duktiga är de hela bunten på olika sätt. Båda coacherna, fystränaren och lagkaptenen är riktigt trevliga typer som förstår vad professionell fotboll handlar om. Jag har lärt mig mycket om proffsfotboll av dem och jag hoppas och tror att de har lärt sig något om juniorfotboll av mig. En dag kan jag säkert tänka mig att satsa ordentligt på ett seniorlag men den dagen kommer nog inte på något år än. Att träna juniorer har mängder av fördelar och att träna seniorer har mängder av nackdelar enligt mig. Att få nackdelarna svängda till något annat är inte så lätt med seniorfotboll, speciellt inte på lägre nivå än division 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar