torsdag 10 november 2016

Höstträning

I oktober tränade jag 12 dagar av 31. Det är nog det minsta jag tränat på hela året. Nådde inte upp riktigt till 100% en enda vecka trots mycket vardagsmotion. Efter det här var jag mentalt laddad och kroppen var ganska utvilad så nu är det väl läge att köra hårt i närmare ett år igen.

Igår tränade jag två tunga pass och fick över 200% och rörde mig över 20km. Förra veckan nådde jag över 100% och allt verkar vara bra på gång. Har inställt Polarloopen på högsta nivån som är för professionella idrottare så det är inte lätt att nå 100%. Vad tränar jag då? Fotboll ute 2ggr i veckan och resten av motionen får jag som gymnastiklärare i gymnastiksal och i gym. Ibland länkar jag, tar långa promenader med hunden eller så jobbar jag med kroppsarbete. All rörelse är positiv!

Klicka på bilden så kan ni avläsa data.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar