söndag 8 januari 2017

FA cupen

Arsenal slog sitt motstånd till slut efter en dålig inledning. Preston gjorde 1-0 med lite flyt och kunde ha utökat sin ledning också innan pausvila. Arsenal hade trots allt passningsspel redan i första halvlek och det blev allt bättre ju längre matchen led. Chanser skapades på löpande band och Ramsey kvitterade med ett fint skott från 16m. I slutminuterna klackade Perez till Giroud som gjorde 2-1 och det blev slutresultatet. Arsenal mönstrade ett bra lag där endast 5-7 av öppningselvans spelare saknades, även ppå grund av skador. Welbeck hoppade in och var nära göra mål också. Man United vann 4-0, Leicester slog Everton med 2-1 och Man City vann enkelt med 5-0. Ett ungt Liverpool spelade 0-0 med Plymouth, annars fanns det inga riktigt stora överraskningar i FA cupen denna omgång.