tisdag 28 februari 2017

E-sport projekt

Då jag var cirka 7 år blev jag intresserad av dataspel. Sedan dess har jag spelat allt möjligt och haft Commodore 64, Super Nintendo, Game Boy och på senare år alla olika sorters Playstation man kan ha. Just nu en Playstation 4. Eftersom jag är gymnastiklärare, hälsokunskapslärare och mental tränare har jag nu fått bli projektchef för e-sport i den del av landet där jag bor. De som sysslar med e-sport skall sköta sin hälsa och fungera som idrottare om de vill bli bättre. Jag återkommer till det här ämnet ibland här på sidan framöver. De jag kommer att jobba med spelar Counter Strike. Det skall bli en intressant vår med detta projekt som något nytt. För övrigt sysslar jag med idrott och lärande i andra ämnen för fullt också. Vardagen har inte ändrat mycket i och med detta projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar