torsdag 23 februari 2017

För mycket jobb ger förkylning?

Vet inte om jag bara är krasslig eller förkyld för tillfället. Alltför mycket jobb går en tid men inte i längden. Den här veckan är den sista av sex riktigt tuffa jobbveckor för mig. Har sett framemot att komma förbi fredagen den 24.2 och imorgon kommer den dagen. Presenterade en del av mitt schema på Instagram en gång tidigare och fick tips av en äldre man att inte jobba över 50h i veckan. Vi människor är inga maskiner. Det svåra för mig är att definiera vad som är jobb och vad som inte är det.

Det som har skett på dagstid är en sak, det som sker på kvällar och helger är en annan. Med bra träning och sunda levnadsvanor klarar man det mesta. I januari då jag levde extremt hälsosamt fungerade allt toppen, i februari då jag levt mer normalt har det blivit tyngre och tyngre att orka med. Nåja, jag har klarat av allt jobb och haft riktigt roligt också! Om jag blir ordentligt förkyld eller inte återstår att se. Försöker kurera mig och hoppade över en match ikväll. Resten av året skall bli något lugnare tempomässigt och nu väntar ett sportlov med sju dagar ledigt. Okej ledigt blir det inte varje dag men något ditåt skall det nog bli.

Det är bra att testa gränserna ibland men man skall inte låta saker och ting gå över gränsen. En viss tid klarar en människa nästan vad som helst men inte i längden. Sömn, kost och balans i livet är viktigt i det långa loppet. En dag jobb ännu och sedan blir det flera dagar med chill!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar