onsdag 1 februari 2017

Fotbollsfabriken en plats även för skolprojekt

Fotbollsfabriken kan användas som ett ställe för skolklasser i flera ämnen. Idrott, hälsa, matematik, modersmål och säkert även  inom andra ämnen också. Inom idrott finns det massor av tips på hur man kan träna och röra sig samt vilka myter som inte stämmer. Inom hälsa finns massor av forskning att se över inom flera olika kategorier. Inom matematik kan man räkna med de summor som finns kring fotboll och idrott. I modersmål kan studerande plocka ut intressanta texter och berätta om dem, på samma gång kan man diskutera källkritik och fundera på vad som är baserat på fakta och vad som är egna åsikter.

För att hitta ämnen ser man nere till höger på sidan och klickar på t.ex. ekonomi så får man upp alla inlägg som hör till det ämnet.

Förslag på uppgifter : 1.Berätta om två saker som du tycker att är intressanta eller chockerande kring ekonomi inom sportvärlden. 2. Hurudana löner hade spelarna i finska fotbollsligan år 2013? 3. Berätta om två inlägg (om vad som helst) som du tycker att är intressanta!

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar