torsdag 16 mars 2017

Fusk i e-sport

Som ny ledare inom e-sport måste jag säga att det förvånar mig väldigt mycket att det finns doping inblandat i denna sport. Men förstås är det något som kan förekomma överallt. Att folk fuskar i turneringar kände jag inte heller till, hoppeligen märks det så gott som alltid och fuskspelarna blir avstängda. Den 11.4 skall jag till Helsingfors på turnering i e-sport för första gången någonsin och det skall bli lärorikt. Det som spelas är Counter Strike, även kallat CS som det förkortas. Själv är jag också e-sportare eftersom jag tävlar online i Fifa17. Jag spelar dock 4-6 gånger i månaden i cirka 1h i gången medan spelarna i mitt e-sport lag spelar sex dagar i veckan minst 3h per gång som det är just nu inför turneringen. Mer om fusk i e-sport via länken här under:

https://svenska.yle.fi/artikel/2017/03/15/inhemsk-e-sport-motsatter-sig-fusk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar