fredag 7 april 2017

E-sport i media

Om fem dagar är det turnering. Inte i fotboll denna gång för min del utan i e-sport. Jag coachar ett gäng med e-sportare som en del av mitt vardagliga jobb och nu skall de vara med i en turnering i Helsingfors. Som ni kan läsa i artikeln här under så är det inte själva spelet jag lär dem utan mitt jobb är att göra dem till bättre spelare genom att hjälpa dem fysiskt och psykiskt. Detta som en kortfattad text, mer läser ni och ser via länken här under.

https://svenska.yle.fi/artikel/2017/04/06/ratt-sov-gott-och-motionera-nyckeln-till-en-sundare-e-sport

Bilden som Yle publicerade på mig är väl okej men jag har sett bättre ut någon
gång i livet har jag för mig :) Det kommer en tv-sändning av Yle om e-sport
snart också. På lördag är vi med i tidningen Sydin också. Bild lånad av Yle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar