onsdag 10 maj 2017

Matchdag men inte för migIdag är jag på utlandssemester från fotboll och allt annat då det är match i div.4. Efter att ha jobbat extremt mycket som lärare i över 1,5 år plus allt annat som är på gång så valde jag att resa bort mitt i maj trots att det är "mitt i allt" som händer och sker. Faktum är att min sommar är väldigt fullbokad och det finns alltid något som är på gång så därför missar jag en match i maj för kanske första gången någonsin. Det här inlägget är tidsinställt och skrivs 20 dagar innan ni läser det. Jag sätter in videoklipp från den sista träningsmatchen vi hade i april som slutade 1-1 efter att vi bränt mängder av bra chanser. Hoppeligen går bollen i mål i serien då chanser finns! Att vara tränare åt seniorer är roligare än jag trodde, men jag har förstås ett väldigt unikt lag också för att vara i div.4. Spelarnas motivation är på topp och den låga medelåldern gör att farten och explosiviteten finns med i spelet. Säsongen kommer att ha sällan skådade medgångar och i värsta fall även motgångar för min del. Jag kommer att utvecklas mycket som tränare rent mentalt eftersom jag endast har jobbat så här medvetet med juniorlag tidigare. Åt spelarna och de som coachar dagens match vill jag härmed endast hälsa LYCKA TILL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar