tisdag 15 augusti 2017

Svårt att njuta av vinster

På instagram kan man se ett par mål ikväll. Statistik och mål från en match kan berätta en hel del. Men då man har 12 klara målchanser som borde gå in så är en vändning från 1-0 till 1-2 i underkant fast det verkar vara en stor grej som vanligt med en vändning. Jag har svårt att njuta av segrar där jag inte är nöjd med tillräckligt mycket av det jag ser. Ikväll fungerade pressen inte så bra som jag ville för det mesta i första halvlek. Omändringar för att få bra press på en välspelande trebackslinje med ett ok mittfält ledde inte till något riktigt bra. Det stör mig. Att vi inte gör mål tidigt och missar 10 bra chanser stör mig också.

Med 14 segrar, två kryss och noll förluster även under försäsongen då jag varit med borde man vara rätt nöjd. Att vara överlägsna i en serie är roligt för spelarna och de flesta är nöjda. Jag är så pass noggrann just nu så jag tänker mer på att spelarna skall träna och att allt ska fungera utmärkt till minst 90%. Ikväll var inte allt 90% utmärkt eftersom vi borde ha vunnit stort och klarat av att pressa dem bättre dessutom. Att spela 100% perfekt i en hel match händer knappt en gång per år så det är att kräva för mycket. Men något ditåt vill jag gärna se varje gång. Att vara nöjd kan stoppa ens drivkraft ibland och det är väl en stor orsak till att jag vägrar vara nöjd innan en serieseger är klar. Att vinna en serie är aldrig enkelt, inte ens i division sex behöver det vara enkelt med ett bra gäng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar