fredag 8 september 2017

Tro det eller ej

1. Tottenhams nya stadio kan ändras från NFL till fotboll på en liten stund eftersom maskiner skjuter in en ny gräsmatta för fotboll ovanpå NFL-planen. Tro det eller ej!

2. Finland slog Kosovo 1-0 i kvalet och eftersom Island som man slog är i delad ledning i gruppen ser man att det är helt möjligt för Finland att nå en stor turnering direkt allt flyter på bra. Tro det eller ej!

3. Fysiken var en stor orsak till att Finland förlorade 9-0 i U-19 matchen senast. Spelarna är ovana med tre matcher på cirka fem dagar och de är totalt ovana med det tempo matcherna hade. En bekant fick prata med Hollands tränare och bland annat tyckte han att Finland slog förutsägbara passningar och var lättlästa. Det här finska laget spelar ligger ändå högt uppe i plan och spelar mycket framåt och försöker få till modiga passningar. Mer "modigt" än U-21 eller A-landslaget försöker. Resultaten i matcherna för de äldre är förstås bättre för tillfället.

4. Förutsägbara passningar och brist på överraskningar är precis vad VPS har lidit av sedan de slutade med kvalet till Europa League. Om de skulle slå en lång djupledsboll emellanåt eller hitta vristpass till kanten vore det överraskande. Endast några få spelare slår överraskande passningar ens efter marken för tillfället. Alla bollsporter går ut på att lura sina motståndare, för tillfället är VPS helt förutsägbara vilket de lider av. Imorgon kl.18.30 spelar de mot HJK, få se hur taktiken ser ut då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar