onsdag 4 oktober 2017

Planera veckorna

Fotbollssäsongen är avslutad och jag skulle egentligen inte ha något schemalagt på min fritid för tillfället. Utan rutiner kan man lätt bli alltför lat så jag satsar på att hålla mig ganska sysselsatt. Det här schemat har jag använt några veckor nu:

Måndag: egen länk 4-7km
Tisdag: gym mitt i jobbdagen
Onsdag: vila, promenader
Torsdag kickboxning på gym
Fredag: vila, promenader
Lördag: vila, promenader
Söndag: Rinkbandy i ishallen

Tre dagar vila blir det nog i stort sett även om jag aldrig skulle vilja erkänna det. Har försökt få in arbete med kroppen till viss del de dagarna för att verkligen göra något. Hösten är inte den aktivaste tiden för mig men kroppskontrollen blir bättre av dessa pass jämfört med ensidig bollsport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar