lördag 6 januari 2018

Några aktuella händelser

* Det spelas cup för flickor denna helg http://wintercup.fi/2018.html

* Ross Barkley har gått till Chelsea för 15 miljoner från Everton. Han kostade 35 miljoner sista dagen man fick köpa spelare i somras men då såldes han inte till Chelsea utan fick sitta på bänken fem månader istället. Chelsea gjorde antagligen en bra affär!

* Jag hittade till slut ett projekt att skänka pengar till. I juletid hör det till att ge något och som jag konstaterade tidigare är det värre att vara sjuk än att vara fattig. Och att vara sjuk och fattig samtidigt är ju ännu värre. Min summa påverkar sjuka barn, började med en mindre summa och sätter en summa till i februari då jag sett att kontot debiterats rätt :)  "Ett ödmjukt tack för din gåva till Project (skriver inte ut namnet här) Nöyrä kiitos lahjoituksestasi."

* Finska u-17 truppen till Minskturneringen https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-pojat-nimetty-minskin-turnaukseen-0

* Jag gillade först inte den här bilden men då jag läste några gånger så var det ju ett smart budskap som juniorer kan tänka på. Såklart får man tävla bäst man vill men i slutändan är det den med högst intresse att träna och lära sig som kommer längst från ett juniorlag. Varför se på den bästa spelaren desto mer, träna och ha roligt så ser du hur långt du kommer. Är du en 9-årig junior och har ett enormt intresse är oddsen att du om 10 år är bättre än den bästa i ditt lag (just nu) säkert 95%.

"En blomma tänker inte på att tävla med blomman bredvid, den bara blommar"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar