söndag 21 januari 2018

Puls av rinkbandy


Med en spelare i byte totalt blir det ganska effektiv speltid per spelare då endast anfallarna byter med varandra. På 41min spel ikväll fick jag en medelpuls på 154 som det står nedanför kurvan. Med uppvärmning medräknat var medelpulsen 147. Man kan alltså få ett bra träningspass av rinkbandy. Pulsen kan påminna rätt mycket om en fotbollsspelares lite beroende på position. Då man sysslar med flera idrotter i veckan har man nog hjälp av dem på sätt och vis. Då jag hade rinkbandy söndag, tisdag och torsdag kände jag mig rätt oskyddad på onsdagens fotboll. Hade inte ens benskydd på och kände mig väldigt oskyddad på något sätt. Snabbt blir man van eller ovan med något. Om jag rankar mina idrottsgrenar enligt vad de ger mig fysiskt just nu så är det så här: fotboll, rinkbandy, skidning. I den ordningen är de bäst för mig och sedan kommer gym, kickboxning, löpning, promenader och snöskottning med mera in och ger vardagsmotion då jag känner för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar