torsdag 7 juni 2018

Sjunde juni

Sjunde juni är min födelsedag och i år fyller jag 35 år. Det är roligt att driva denna sida och jag gillar den respons som kommer. Då man fyller får man gåvor men jag brukar också försöka ge något. Jag kan ge ett löfte om att det snart kommer ut en ny fotbollsvideo med tricks som man kan öva hemma. Tills vidare är det bara att ta tricks från den här videon som är den bästa hittills om man ser på kvalitéDå jag gjort någon rolig video där jag gör tricks som inte används i matcher, där jag leker mycket eller prickar drickaflaskor eller skräpkorgar med boll eller tuggummi har det varit många som sett på filmerna om och om igen. Nu då jag gjort något alla kan ha nytta av dagligen är det inte lika många som tittat om och om igen verkar det som. Tränare frågar efter denna video nu som då åtminstone. Jag plockar personligen något härifrån nu som då för att använda. Nästa video blir kanske inte lika värdefull men den blir också vettig för vardagliga fotbollen är det tänkt. När den släpps får vi se, den är i planeringsskedet nu och jag hoppas kunna göra den snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar