måndag 16 juli 2018

Italien vann över Finland

Finland hade fem bra målchanser där minst två måste gå i mål. Inga mål framåt. Bakåt kom det ett mål på minst tre heta chanser. Italien borde nog ha gjort mer än ett mål men det räckte denna gång. I framtiden måste chanserna in för Finland och såklart även för Italien som sumpade utmärkta lägen.


Att köpa biljett i tid är viktigt lärde jag mig igår. Hade inte köpt i tid eftersom jag försökte vänta på att få med en bekant som var osäker. Matchen var utsåld även om det fanns många lediga platser enligt vad man såg på tv. Kanske var det brandchefens bestämmelser eller något dylikt som gjorde att det fanns många tomma platser ändå. Sista timmen innan matchen fick jag två samtal och kunde ha farit till matchen men dagens planering hade ändrats så att det blev bäst att se den från tv. Nya tag mot Portugal på söndag då jag hoppas vara på plats. Innan det kan man säkert se andra matcher, bara att boka biljett från:

https://www.ticketmaster.fi/artist/uefa-u19-poikien-em-lopputurnaus-lippuja/995281?brand=u19eurofi&camefrom=ext_u19_fb_2906p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar