tisdag 31 juli 2018

Träna på morgon eller kväll?

Att träna tidigt på morgonen före jobb eller skola är häftigt. Känslan är fin efteråt och man känner av hela dagen att man gjort något bra. Dock kan kroppen vara lite för trött för att orka med en tung vardag med flera fysiska moment. Saker får mindre energi än de annars skulle få. Jag gillar att vara aktiv tidigt på morgonen men jag är nästan aldrig det ändå! Tränar jag på kvällen får jag till mycket hårdare pass och efter att ha ätit lite får jag gå och sova och kroppen återhämtar sig medan jag sover. Morgonpassen blir sällan hårda och blir de det så känns de av hela dagen vilket inte alltid är så bra. Har funderat att ha som morgonrutin i augusti då jag jobbar att träna varannan morgon före jobbet. Tänkte även göra något avslappnande också innan det förutom att äta frukost. Ordet träna kanske nog byts ut till "vara aktiv" efter att jag funderat lite. En rask promenad eller något dylikt följt av ett lätt magpass eller något kanske får duga.

Morgonstunder kan vara rätt magiska. En egen stund innan alla andra vaknar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar