söndag 9 september 2018

Finland slog Ungern!

Trots många försök har det inte lyckats. Finland har aldrig slagit Ungern. Men efter igår är de orden bortglömda. Kanerva ser till att Finland spelar enligt egen förmåga. Hålla nollan med tätt och bra försvarsspel och kontra in ett mål eller två. Denna gång blev det en brytning på mittplan och en fin boll åt Pukki som klarade av sin motståndare med bra fart och gjorde matchens enda mål i första halvlek. Finland prickade ribban och stolpen i andra halvlek. Ungern kom till några halvchanser men lyckades inte göra mål. Nästa match är mot Estland som förlorade med 1-0 mot Grekland. Då Finland äntligen fått en bra start har man chans att vinna gruppen för en gångs skull i tävlingssammanhang. Målen och ramträffarna kan man se på Instagramkontot fotbollsfabriken_fin