onsdag 5 september 2018

Hälsosamma månaden

Går bra med det hälsosamma schemat. Har undvikit socker bra och ätit regelbundet och nyttigt. Huruvida det håller hela månaden vet jag inte men jag är beredd att satsa hårt ett tag tills jag ser resultat i spegeln och på Polars våg som jag köpte. Mer om Polars våg och Airpods en annan dag. Två redskap jag motiverat mig själv rätt hårt med. Vid en godisstrejk är de fem första dagarna viktigast och framförallt måste man klara av helgen. Att undvika situationer där man brukar äta något onyttigt är viktigt också. Ett tuggummi istället för något sött efter lunch och middag är vettigt. Att träna dagligen ger ytterligare motivation. Jag är så pass aktiv att en vilodag kommer att behövas på fredag. Som mest har det blivit tre timmar träning på en dag nu. Att dra upp mig i räcke, lyfta bänkpress och träna biceps plus triceps på gym är bra nu efter sommaren. Musklerna har fått jobba med arbete på gården i sommar och det är också rätt bra. Mer om vågen och allt kanske i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar