lördag 24 november 2018

Lär ut ordentligt och ta saker på allvar

Då en viss tränarskolare har förbjudit telefoner blir det att skriva för hand. Att ta bilder är annars ett snabbt sätt att pocka hem vissa saker. Med dator hinner man inte skriva och rita övningar på kort tid hur som helst så idag blev det åtta A-4:ans sidor för hand för mig idag. Hälften var väl text och jag får flytta över allt till dator senare. Har nog inte använt en penna så där ivrigt sedan studentskrivningarna år 2002. Att spela in ljud, fota och filma är strängt förbjudet. Därtill skall man komma ihåg att vara i god tid och be om lov innan man går på wc. Då man har mycket att ge kan man ställa höga krav också. På senare år har jag träffat ett par människor som är extremt fokuserade på att klargöra saker inom fotboll och utbilda sådana som mig. De här människorna är professionella och ser till att utbilda på sådan expertnivå på ett så tydligt sätt det går. Jag har aldrig upplevt något liknande på universitet eller någon annanstans, ingen annan har varit i närheten av dessa människor. Saker kan vara mycket invecklade men mycket bra att kunna och det kräver vissa extrema sätt att utbilda människor. Vi kan inte riktigt jämföra med Navy Seals, piloter och hjärtkirurger men de områdena nämns för att belysa viktighetsgraden.

Jag skall lämna er med en av dagens viktiga meningar för mig som kan vara viktig i förhållanden. Skriven av mig med egen översättning utgående från några viktiga ord. Det här gäller ofta tycker jag:

"Talar vi om multipla saker lär sig ingen någonting på ett klart sätt. Ändra EN sak i gången. En parameter i gången ändrar vi och behandlar".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar