fredag 2 november 2018

Skolningar

För att utvecklas måste man gå skolningar eller annars fungera med andra på olika sätt eller läsa sig till kunskap. Jag var på föreläsning i sociala medier nyligen och lärde mig en del. Finns nu med i www.somessa.com där man kan boka mig till samarbetsuppdrag privat eller på Fotbollsfabrikens sidor. Samarbetena måste kännas rätt innan jag tar dem. Imorgon är det Dream Academy med bl.a. Treier som föreläsare kl.9-18. Hela lördagen går åt till att höra på sex olika föreläsare. Det blir intressant. Vissa ligger långt före en själv i livet och med föreläsandet medan andra borde ligga efter. Kan vara intressant att se hur de föreläser. Ibland vet man inte vad man kan innan man ser någon göra det med mindre rutin. Om någon vecka skall jag föreläsa om "rutiner och att må bra" för ett gäng fotbollsledare. I slutet av månaden skall jag träffa ingen mindre än Verheijen som kommer till Finland och föreläser kring flera olika teman inom fotboll. Det blir höjdpunkten på denna skolningshöst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar