fredag 22 mars 2019

En hemlighet

Antalet inlägg närmar sig 2200 snart här på sidan. Jag har uppdaterat varje dag sedan jag startade Fotbollsfabriken. Vissa inlägg är tidsinställda och ibland måste jag sätta in inlägg i efterhand om jag missat någon dag av någon orsak. Det som ingen knappast ha märkt är att det finns någon enstaka tom dag i systemet. En sådan tom dag beror på att någon viktig person i mitt liv har gått bort den dagen, alltså dött. Finns många viktiga som har gått bort som inte fått någon tom dag, säkert fyra stycken  senaste två åren. Så det är nog bara någon släkting det gjorts för. Minns inte om det är mer än en dag, gissar på två ,men har inte helt koll på detta. Möjligen en lucka eller två för någon viktig dag i mitt eget liv som inte har med döden att göra också. En vacker dag ska jag gå tillbaka, se igenom och minnas hur jag tänkte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar