måndag 15 juli 2019

Träna med låg motivation

Har varit trött efter lördagens svensexa. Tränade inte alls igår och idag tänkte jag inte träna för jag har känt mig trött och energilös. Satte ändå ett litet minimimål med 10 spurter på cirka 60-70 meter, som jag genomförde. Fixade det nätt och jämt så nu kanske jag sover bättre och är redo att träna längre imorgon. Att vara ute på fester förstör ibland A) den dagen man är på fest B) Dagen efter för att man är i dåligt skick C) I värsta fall påverkas man ännu två dagar efter festen och får inte ut så mycket av sin träning.

Så med dessa A-B-C kan ju var och en fundera hur ofta det lönar sig att festa om man vill vara i form. Själv är jag ute på fest då vi avslutar rinkbandy, fotboll, då någon skall gifta sig och möjligen nån gång till per år. Sällan är det värt att komma hem alltför sent och förstöra kommande dagar. Om man gör en sökning på ordet alkohol här på sidan kommer man åt tre inlägg som kan vara läsvärda. Här är en direktlänk till dem: http://www.fotbollsfabriken.fi/search?q=alkohol

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar